dimarts, 12 d’agost del 2008

FIGUEROCK 2008

Un any mes gràcies a l'entusiasme de la gent jove i a l´Ajuntament de Figueroles, podem dir que som tot un referent quant a festivals de música alternativa. Ja van IV SkaldaRocks i estem preparant el V FigueRock. Encara no tenim el cartell definitiu per a aquest 5é assalt, però podem dir que serà el 13 de setembre i ja està confirmada l'actuació d'“Aluminosis” i “Ni por favor ni ostias”.


Malgrat el nostre més que humil pressupost, res ha pogut minvar les nostres ganes de fer d'aquest un acte seriós, reivindicant les carències que la societat ens deixa, d'una forma totalment pacífica, i divertida, però que no dóna treva.


Més de trenta grups diferents han passat ja pels nostres escenaris, entre ells grups tan emblemàtics com: Vantroi(Mèxic DF), Skaparrapid (València), Ràbia Positiva (Barna), els riojanos de RDT, i el clàssic Manolo Kabezabolo.

Però sense les agrupacions de la terra, els grups d'ací que sempre han vingut a Figueroles amb la premissa de passar-s'ho bé i sense cobrar més que el sopar i la beguda, res d'açò haguera sigut possible, a tots ells, MOLTES GRÀCIES!!





NOTA: S'ha actualitzat la pàgina amb un post d'aparicions del figuerock a la prensa, el qual el trobareu a continuació d'aquest, mantingut en primer pla per raons d'actualitat 'figuerockera'.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.