dilluns, 14 de setembre del 2009

Fotos Figuerock'09

Hola gent!

Ja conclòs el FigueRock 09, només cal agrair una vegada més la vostra incondicional assistència, ja que sense ella, este projecte de festival no tindria cap sentit.

Des de l'organització, volem donar mil gràcies a tots els grups. Perquè cada grup que passa pel nostre escenari, passa també a formar part de l'essència de l'esperit d'este festival.

Com ens tenen acostumats els grups van demostrar un comportament més que excel·lent, i això que a causa del nostre xicotet pressupost, quasi que l'única cosa que els podem oferir és una bona dosi de bona festa.

Gràcies a tots vosaltres no se'ns acaben les ganes de seguir amb esta iniciativa de crear un festival 100% alternatiu, i allunyat de grans escenaris i pressupostos milionaris.

Ací vos deixem les fotos del FigueRock 09










3 comentaris:

Rubén cabaness ha dit...

QUINAAA PASSADAA!!!

FIGUEROCK 100%!!

enguany dpm!!!

Anònim ha dit...

Espectacular!!!!!
Visca FigueRock!!!!

Anònim ha dit...

la veritat es qe a estat molt be,llevant de la PUTA GUARDIA CIVIL!!!! qe sempre te de tocar els collons,pues qe no veuen qe som bona gent ostia!i qe nomes volem pasaro be,son uns indeseables venint açi a provocarnos pero som mes llestos qe ells i no els anem a seguir el joc,el figuerock una caña,esperem qe continue aixi per molts anys....fins linfinit jejejejeje FIGUEROCK 100% alternativoak!