dimarts, 17 de juliol del 2007

CONTÍNUA LA SAGA DEL FIGUEROCK

Com ja va sent habitual en estos últims anys (exactament des del 2004), quasi tots els jóvens de Figueroles, ens volquem en organitzar un gran festival de Rock en les vespres de les festes patronals. Acumulem èxit després d'èxit, i cada edició supera a l'anterior, sent ja el FigueRock, tot un referent a nivell provincial.

Per a esta nova edició “FigueRock 07” intentarem algo encara sense precedents, i és que és tal la magnitud de grups que des de sempre ens han estat recolzant, que per a poder oferir un cartell nou i la vegada fidel als seus principis, seran necessari dos dies de concerts amb la millor música “de la terra”.

Cal destacar en el cartell d'enguany, la participació de tot un clàssic del Punk-Rock a nivell nacional “Manolo Kabezabolo”, així com també els catalans de "Ràbia Positiva" i els riojanos de "RDT".

Queda tot el món invitat a participar de les nostres nits del mes pur Rock, que enguany serà per partida doble, el divendres amb gran part dels grups de l'Alcalatén i el dissabte amb un cartell mes diversificat i al mateix temps original. S'espera que toquen un total de catorze grups aproximadament entre els dos dies.

Axina mes o menys pot quedar distrubuida la cosa:
  • Divendres dia 7 de
    setembre:



DESPOJOS DEL SISTEMA



LO BLANCO



NARKOLEPSIA



MAKIS



FLATULENTS




KOMOLOYES



ATZAVARA

I el disabte dia 8 de setembre: