dilluns, 6 d’agost del 2007

Camisetes FigueRock 07!






Ací teniu alguns dels esbossos que el nostre departament de màrqueting...jejeje, a preparat per a les camisetes del FigueRock 07. Per favor deixeu la vostra opinió, ja que hi ha per a tots els gustos. Moltes gràcies!!

NOTA dels editors: L'enquesta va estar inicialitzada per poder incloure un últim esboç que ens havia agradat prou, no penseu ara que manipulem els resultats eh!! Guanyava l'opció 1 a la 2 per tres vots a dos. Inga no us priveu i voteu!

6 comentaris:

Orestes ha dit...

Eh! La primera està prou bé però... l'opció B era un dimoni? No se pot ficar a Bisbal o al del Tomate?

Inga!

Anònim ha dit...

ei, la TERCERA és la millor... i aixina, blanca en el dibuix negre, eh? molt xula! i si no la primera també és genial... en realitat totes, molt curraes!
salut!

Anònim ha dit...

la tercera mole molt! La segona també, però en blanc no se no se

Maite ha dit...

Bueno que jo pense que l'opcio de l'home o dona pels rodaments es la més encertada, i la que li trobe més sentit de totes tant per a la propia vida com per al fiquerok. La qüestió es que esta formada per engranatges i açò significa que en el figuerock tot esta enllaçat i les coses que passen, ho fan per un motiu i a més ja esta determinat el que va a succeir. Els engranatges diuen que tot esta preparat i enllestit. A més els rodaments van cap a dalt com el figuerock que aquest any va augmentant 2 dies no??? doncs cap a dalt però hi ha una personeta amb un interrogant sense saber com isira la cosa però que hauria d'estar tranquil o tranquila que tot isirà super be i cap a dalt i millorant any rere any d'acord???

Doncs esta es la meva opinió que vaja tot molt be i si ens necessiteu ja sabeu on estem

pd: el color em donaria igual, sols que no fora un color inventat, es a dir, que existira en la realitat jajaja

demane molt eh ai ai ai

ciao i fins prompte

Casaca de Matraca ha dit...

La millor la calavera amb les grues del LUBASA trencant-ho tot. La de les rosques mola però és més inviable i la d'espinete també mola.

Anònim ha dit...

Tercera opció.